Γίνε εθελοντής/ντρια

Αν επιθυμείς να στηρίξεις το έργο μας, αν διαθέτεις τον χρόνο, τις γνώσεις και το πάθος να προσφέρεις βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, γίνε εθελοντής/ρια στο ΚΜΟΠ Social Net. Μπορείς να συμβάλεις κι εσύ στο όραμά μας για μια καλύτερη, πιο δίκαιη κοινωνία, αποκτώντας παράλληλα εμπειρία σε μια από τις παλαιότερες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα.

Ποιοι μπορούν να γίνουν εθελοντές; Άτομα άνω των 18 ετών, με γνώσεις ξένων γλωσσών, κατά προτίμηση με πτυχίο στις κοινωνικές επιστήμες (προαιρετικό), με δυνατότητα πρόσβασης στα κέντρα του
ΚΜΟΠ Social Net στο Νέο Φάληρο ή τη Θεσσαλονίκη και με διάθεση προσφοράς και συμμετοχής στα κοινά.

Το ΚΜΟΠ προσφέρει σε όλους τους εθελοντές/ριες πιστοποιητικό
εθελοντισμού.

Σε περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε αναφορικά με το πεδίο στο οποίο θα μπορούσες να μας βοηθήσεις περισσότερο. Η βοήθειά σου είναι πολύτιμη!

Αίτηση εθελοντή
Αίτηση εθελοντή
Το Social Net παρέχει δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες εργασιακής συμβουλευτικής σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, όπως μακροχρόνια άνεργους, μονογονείς, θύματα trafficking, μετανάστες/τριες, πρόσφυγες και αιτούντες/ούσες άσυλο, με στόχο να συμβάλει στην ένταξη ή επανένταξή τους στην αγορά εργασίας. Η εργασιακή συμβουλευτική εστιάζει στα προσωπικά χαρακτηριστικά, τα δυνατά στοιχεία, τις ανησυχίες, τις προτιμήσεις, τα κίνητρα και τις φιλοδοξίες κάθε ατόμου. Η δημιουργία ή βελτίωση ενός βιογραφικού σημειώματος, οι τεχνικές αναζήτησης εργασίας και η προετοιμασία για μια συνέντευξη είναι μερικά από τα θέματα που καλύπτονται στις συνεδρίες.