Συχνές Ερωτήσεις

Όλοι οι επισκέπτες κατά την είσοδό τους στο κέντρο υποχρεούνται να προσκομίσουν: (α) πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή (β) πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν. Συνδυαστικά απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διπλώματος οδήγησης ή διαβατηρίου ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω πιστοποιητικά (α,β). Τα ανωτέρω πιστοποιητικά (α, β) επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του επισκέπτη, μέσω της ειδικής εφαρμογής CovidFree GR. Για τους επισκέπτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης τα πιστοποιητικά ελέγχονται σε έγχαρτη μορφή. Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών, μπορούν να προσκομίζουν δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Οι υπηρεσίες παρέχονται Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 με 17.00.

Οι δια ζώσης υπηρεσίες μας παρέχονται καθημερινά στο κέντρο Social Net στο Φάληρο απο τις 9.00 μεχρι τις 17.00. Πολλές από τις υπηρεσίες μας είναι πάντα διαθέσιμες για εσάς διαδικτυακά στην εκπαιδευτική πλατφόρμα SPIN αλλά και στο κανάλι μας στο Youtube. Για περεταίρω πληροφορίες εκτός εργάσιμων ωρών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email μας [email protected]

Γίνε εθελοντής σε ένα δυναμικό φορέα κοινωνικής δράσης και βοήθησέ μας να αναπτύξουμε νέα προγράμματα και να εξελίξουμε τις υπηρεσίες μας. Για να γίνεις εθελοντής στο Social Net μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου στο email μας [email protected] ή να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας. 

Το Social Net επιμένει στην ανάγκη να επιτευχθεί μια ισορροπημένη προσέγγιση ανάμεσα στην ενίσχυση της έρευνας με σκοπό την κοινωνική ασφάλεια και τη διαφύλαξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων:
α) της προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής και
β) της διασφάλισης διατήρησης της ανωνυμίας.

Με σκοπό την αποτελεσματικότερη παροχή των υπηρεσιών μας, συλλέγουμε δεδομένα (δημογραφικά, συνθήκες διαβίωσης, στάσεις και αντιλήψεις), με σκοπό την εξαγωγή συνολικών στατιστικών και ερευνητικών στοιχείων, αποτελεσμάτων και εκθέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την αναλυτική περιγραφή ‘Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων’.

Όλες οι υπηρεσίες είναι δωρεάν.