Κάνε πρακτική άσκηση

Το ΚΜΟΠ προσφέρει ευκαιρίες για πρακτική άσκηση σε φοιτητές και φοιτήτριες σχολών Κοινωνικών Επιστημών (ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς κ.ά.).

Αν επιθυμείς να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία στον τομέα της παροχής κοινωνικών υπηρεσιών, στείλε μας το βιογραφικό σου! Η πρακτική άσκηση στο Social Net του ΚΜΟΠ θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσεις πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σε μια από τις παλαιότερες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα, με 45 χρόνια εμπειρίας στην υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Έμπειροι επαγγελματίες θα είναι δίπλα σου και θα σε στηρίξουν σε κάθε βήμα, προκειμένου να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου, να αποκτήσεις νέες ικανότητες και να ξεκινήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

Πρακτική Άσκηση
Πρακτική Άσκηση
Το ΚΜΟΠ προσφέρει ευκαιρίες για πρακτική άσκηση σε φοιτητές και φοιτήτριες σχολών Κοινωνικών Επιστημών (ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς κ.ά.). Αν επιθυμείς να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία στον τομέα της παροχής κοινωνικών υπηρεσιών, στείλε μας το βιογραφικό σου! Η πρακτική άσκηση στο Social Net του ΚΜΟΠ θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσεις πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σε μια από τις παλαιότερες οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα, με 45 χρόνια εμπειρίας στην υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Έμπειροι επαγγελματίες θα είναι δίπλα σου και θα σε στηρίξουν σε κάθε βήμα, προκειμένου να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου, να αποκτήσεις νέες ικανότητες και να ξεκινήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επαγγελματική σου σταδιοδρομία.